Upoznajte tim

 • Dr. Dalibor Kraljević
  Direktor - glavni stomatolog

  Dalibor se još kao dijete zaljubio u stomatologiju, što ga je potaknulo želju da postane stomatolog, taj dječački san je i ostvario.

  Velika ljubav prema stomatologiji još uvijek je izrazito jaka, danas svojim znanjem i iskustvom pomaže pacijentima da ispune puni potencijal lijepog i zdravog osmijeha. Sa okom za ljepotu, lake ruke u radu i velikim iskustvom za Vas kao njegove pacijente čeka pozitivno iskustvo i doživljaj koji niste očekivali pri posjeti stomatologu.

  Osim stomatologije Dalibor zahvaljujući oku za ljepotu i lakoj ruci također čuda radi sa neoperativnim estetskim zahvatima.

  Read More
 • Dr. Selma Bećirbašić
  Stomatolog

  Selma je entuzijastičan, mladi stomatolog, koji je uvijek tu da vas sasluša, posavjetuje i odgovori na sva pitanja vezana za vaše oralno zdravlje.

  Naročito uživa u druženju s djecom, nastojeći da svaku posjetu učini zabavnom, ali i edukativnom.

  Svoje znanje redovno usavršava na seminarima za kontinuiranu edikaciju, a sve u cilju pružanja što kvalitetnije usluge našim pacijentima.

  Read More
 • Matea Kuliš
  Asistent - student stomatologije

  Matea ja važan dio našeg tima, ona se brine o svakom detalju da pacijent dobije iskustvo kao da je otišao na odmor, a ne na termin stomatologu.

  Znanjem kao diplomirani pedagog i student stomatologije ulijeva povjerenje mlađim pacijentima, dok i stariji nisu imuni na njen pristup što mnogi koji su sa strahom došli mogu posvjedočiti.

  Read More
 • Mirnesa Subašić Šerifović
  Administracija

  Mirnesa je prva osoba s kojom ćete stupiti u kontakt – oduševiti će Vas svojom ljubaznošću, brigom o Vašem vremenu i terminima. Cijeloj organizaciji možemo najviše zahvaliti Mirnesi kako pazi o svim detaljima koji se događaju izvan ordinacijama.

  Uživa pomažući našim pacijentima sa svim njihovim dentalnim potrebama.

  Read More

Color Skin

Nav Mode