Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/da-kraljevic.ba/public_html/wp-content/themes/dent-all/inc/redux/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Pregledi, kontrole i dijagnostika - Dental & Aesthetics Medicine Center Kraljević

Pregledi, kontrole i dijagnostika

Redovni pregledi i kontrole su osnovni za dobro zdravlje i prevenciju bolesti usta, napominjemo da svaki prvi i redovni pregled kod nas je besplatan, dok se specijalistički implantološki pregledi naplaćuju, te se iznos naknadno odbija od ukupnog rada.

Inzistiramo na redovnim pregledima kako bi ste bili uključeni u naš Loyalty program što našim pacijentima daje mogućnost korištenja naših usluga sa značajnim uštedama.

U dijagnostici koristimo se naprednom RVG digitaliziranom radiologijom i 2D/3D uređajem za slikanje kompletnih vilica, ali prvenstveno dijagnostika podrazumijeva mišljenje našeg stručnog kadra, odnosno čak i mišljenje više specijalista ukoliko to situacija nalaže.

Ovdje dileme zapravo nema. Naravno da je „liječenje“ uvijek izbor. Ne postoji ništa bolje od onog što je priroda već napravila, zato trebamo sačuvati vlastite zube ukoliko je to moguće. Ukoliko je to ikako moguće naši doktori će pokušati spasiti Vaš zub.

 

Uvijek koristimo anestetik i terapiju ne započinjemo dok anestetik ne počne da djeluje. Također smo ponosno na naše doktore koji izrazito nježno apliciraju anestetik

Koliko je termina potrebno za „liječenje“ zuba?

Iz razloga što koristimo strojnu endodontsku terapiju potreban je samo jedan posjet.

Neboli me zub, ali sam netkao?

Ovo stanje zahtjeva hitnu endodontsku terapiju, jer je vrlo vjerojatno da je infekcija dosta uznapredovala. U ovom slučaju u najkraćem roku je potrebno obaviti liječenje zuba.

 

Prvi i svaki redovni pregled
0,00KM

Napominjemo da je svaki prvi i redovni pregled kod nas besplatan.

Tooth Whitening
from
$7.00

Your child will receive a complimentary goody bag containing tooth brush, paste and gifts.

Color Skin

Nav Mode