Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/da-kraljevic.ba/public_html/wp-content/themes/dent-all/inc/redux/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Mobilna protetika - Dental & Aesthetics Medicine Center Kraljević

Mobilna protetika

Mobilna protetika se bavi totalnim ili parcijalnim protezama koje se uglavnom vežu za starije pacijente. Svojim radom i zalaganjem obećavamo da ćemo postići maksimalno što se sa mobilnom protetikom može dobiti. Također tehničar se posveti svakom pacijentu ponaosob i prisustvuje u gotovo svim fazama izrade totalnih i parcijalnih proteza, te cijelo vrijeme osobno učestvuje u postizanju maksimuma kvaliteta.

Totalna akrilatna proteza je najčešće rješenje totalne bezubosti u jednoj ili obje vilice. Koliko će te proteza stajati čvrsto na bezubim grebenovima ovisi o stručnosti doktora i tehničara, a skoro najvećim dijelom o uvjetima u ustima pacijenta. Koliko će biti lijepo i prirodno rješenje ovisi isključivo od doktora i tehničara, ali i o odabiru zuba koji se postavljaju u te proteze. Mi Vam uvijek možemo pored klasične akrilatne proteze ponuditi protezu sa Phisiodens zubima.

Želite li kupiti XO Care opremu kakvu mi koristimo u svojoj poliklinici?

Color Skin

Nav Mode