Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/da-kraljevic.ba/public_html/wp-content/themes/dent-all/inc/redux/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Dječja stomatologija - Dental & Aesthetics Medicine Center Kraljević

Dječja stomatologija

Rad sa djecom, pristup i strpljenje je nešto na što smo posebno obratili pažnju. Tu smo kako bi djeci odlazak stomatologu prezentirali kao zabavan odlazak na neko lijepo mjesto, čime značajno se umanjuje otpor i strah u budućnosti. Tako da je izrazito važno već nakon prve godine i prvih zubića, posjetiti stomatologa i nastaviti sa redovnim posjetama, kako bi dijete uvidjelo u svom prvom iskustvu da stomatolog nije neki „strašni čiko“ kod kojeg se ide po kazni ako nisu prali zube. Naknadno i u slučaju nekih zahvata dijete neće pružati otpor pri odlasku stomatologu.

Roditelji dobiju odgovore na sva pitanja kako potaknuti dijete da redovno održava higijenu, te odgovore na druga pitanja koja su važna za dijete.

Redovno organiziramo dječje igraonice gdje se kroz igru i zabavu pokušamo približiti najmlađima i na taj način umanjiti strah i tjeskobu koji prate male pacijente.

Kada govorimo o zahvatima kojima djeca podliježu u prvom redu to su apsolutno bezbolni zahvati kao što su zalijevanje fisura, flourizacija zubi, čišćenje zubi, kako je bol, odnosno strah od bola glavni uzročnik straha. Ostali zahvati koji u sebi imaju neku dozu nelagode ili boli su vađenje mliječnih zubi, skidanje mekih i tvrdih naslaga sa mliječnih i stalnih zubi – naravno trudimo se raznim „trikovima“ animirati dijete da ipak nema neugodno iskustvo.

Naravno važno je napomenuti da prvi i svaki redovni pregled uz profesionalan savjet i motivaciju su besplatni, stoga rezervirajte termin već danas.

Rezervirajte termin za svoje dijete već danas

Color Skin

Nav Mode