Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/da-kraljevic.ba/public_html/wp-content/themes/dent-all/inc/redux/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Naša poliklinika - Dental & Aesthetics Medicine Center Kraljević

Prvim korakom u prostor našeg centra osjetiti ćete da se značajan trud uložio kako bi Vama našim klijentima prostor bio opuštajući i ugodan, u najmanju ruku smo ponosni na ugođaj i atmosferu koju pružamo našim klijentima.

Posjedujemo tri prostrane ordinacije označene bojama, u kojima je smještena vrhunska stomatološka oprema, gdje smo posebno ponosni na našu plavu ordinaciju sa XO stomatološkom stolicom, dok i naše Miglionico stomatološke stolice nisu ništa manje impozantne.

Naravno tu je i odvojena oaza mira gdje se možete opustiti i u potpunoj diskreciji obaviti neinvazivne estetske tretmane.

Naši prostori su uređeni i opremljeni sa vrhunskom opremom kako bi Vam pružili ugodno iskustvo i nezaboravan doživljaj. Vjerujemo da naši klijenti zaslužuju samo najbolje, stoga naš tim naporno radi kako bi pružio to superiorno iskustvo prilikom svake posjete.

Želite li kupiti XO Care opremu kakvu mi koristimo u svojoj poliklinici?

Color Skin

Nav Mode