Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/da-kraljevic.ba/public_html/wp-content/themes/dent-all/inc/redux/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Oprema i materijali - Dental & Aesthetics Medicine Center Kraljević

Svaki uređaj je pomno odabran, te je primjer trenda i modernog trenutno na svim kontinentima. Oprema koju su ocijenili sa vrhunskom mnogi gosti i predstavnici stomatoloških brandova koji su nas posjetili i posjećuju iz EU. Mi ćemo ovdje izdvojiti par njih:

XO DENTAL CARE – stomatološka stolica koju smo prvi predstavili  Bosni i Hercegovini predstavlja prestiž i kvalitet sa prefiksom „luksuzno“ kada je stomatologija u pitanju. Stomatološka stolica XO dizajnirana je da ubrza i olakša pristup stomatologu što skraćuje vrijeme svim zahvatima, a povećava preglednost i kvalitet (doktori rade u pravilnom položaju što dodatno smanjuje umor pri radu i održava koncentraciju),  olakša asistiranje stomatološkom asistentu ali i  rad bez asistenta je znatno prilagođen doktorima po potrebi, omogućava pravilno i ugodno postavljenu kralježnicu pacijenata i eliminira bol u vratu i leđima posebno kod dugotrajnih zahvata.

http://www.xo-care.com/xo_workstation_professional_dentistry.aspx

VDW GOLD RECIPROC – endomotor ili stroj za  obradu korijenskih kanala zuba smatra se za jedan od vodećih svjetskih brandova. Radi na principu jedan zub jedna korijenska igla. Zaboravite ručno struganje kanala, bezbroj dolazaka na liječenja. VDW u 99% slučajeva završava liječenje korijena u jednom tretmanu. Sa ugrađenim apex lokatorom u sebi, VDW vođen rukom doktora brzo i efikasno prolazi kanale u nekoliko minuta i sa 100%nom preciznošću zaustavlja rad na samom vrhu korijena. Gotovo uvijek doktor odmah puni kanal trajno i zatvara sve trajnim estetskim ispunom. Zato neka vas ne iznenadi ako nakon 30min čujete da su liječenje i ispun završeni i da zbog tog zuba ne trebate više dolaziti na tretman.

http://www.vdw-dental.com/en/products/endo-motors/vdwgold-reciproc.html

NewTom 3D GO – 3D tehnologija snimanja ljudskog tijela nije više novost u svijetu, međutim New Tom Go jeste jer je potpuno nova inačica takvog uređaja. Ništa ne daje bolju RTG dijagnostiku od 3D snimka, a ako to radite sa jednim ovakvim 2D / 3D  uređajem onda je to na najvišem nivou.

http://www.newtom.it/it/prodotti/newtom-go-2d-3d

Apsolutno svi materijali koje koristimo u pružanju usluga su visokog ranga kvalitete, te iza njih stoje veliki svjetski brandovi čiji proizvodi prođu velike torture testiranja i istraživačke studije o kvaliteti i efektima.

S ponosom reći da kvaliteta usluga u našoj poliklinici ne da ne zaostaje za zapadom, već da smo u nekim segmentima i ispred zapada.

Želite li kupiti XO Care opremu kakvu mi koristimo u svojoj poliklinici?

Color Skin

Nav Mode