Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/da-kraljevic.ba/public_html/wp-content/themes/dent-all/inc/redux/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Okruženje - Dental & Aesthetics Medicine Center Kraljević

Kiseljak je smješten u samom srcu Srednje Bosne i stoljećima je predstavljao tranzitno mjesto na putu do Sarajeva. Bogat je prirodnim resursima mineralnih i termalnih voda, čime je oduvijek privlačio goste koji bi dolazili na liječenje u toplice. Ujedno po stanovitoj mineralnoj, odnosno „kiseloj“ vodi je dobio i ime, a taj prirodni potencijal je opredijelio njegov ukupni razvitak, kao i razvojne i turističke planove.

Nudi miran i siguran život svojim žiteljima, stoga će svakako jednaku ugodu pružiti i svim posjetiteljima tijekom boravka, što ispunjava glavni preduvjet za zdravstveni turizam. Ugodna kontinentalna klima i neposredno mnoštvo netaknute prirode čine relaksirajući ambijent za sve pacijente koji žele uživati u odmoru. Sarajevo koje se nalazi na maloj udaljenosti, a nudi jedinstveni spoj orijentalne i zapadnjačke kulture, može ponuditi nešto novo onima koji ga nisu iskusili i time obogatiti njihov odmor.

Želite li kupiti XO Care opremu kakvu mi koristimo u svojoj poliklinici?

Color Skin

Nav Mode