Zašto odabrati nas

Vaš prvi dolazak dočekati ćemo Vas sa osmijehom, te obećavamo da ćete Vi imati osmjeh koji ste željeli na odlasku.

Iskusan i mlad tim sa velikom ljubavlju prema svojoj profesiji i ljepoti općenito te uz najkvalitetnije materijale i tehnologiju pruža usluge visokih standarda, a sve sa ciljem Vašeg pozitivnog iskustva kod nas i zadovoljstva rezultatima naših usluga.

Odgovor na pitanje zašto – neki razlozi ispod – ostalo će biti jasno kada nas posjetite

  • Kompletan set usluga koji može pokriti sve potrebe pacijenata
  • Tim vrhunskih stručnjaka sa velikim iskustvom
  • Individualiziran pristup svakom pacijentu
  • Nježnost da svaki zahvat bude bezbolan bilo upotrebom anestetika ili ne
  • Ljubav prema prirodnoj ljepoti za stomatološke i estetske zahvate
  • Moderno uređen prostor u svrhu ugodnijeg iskustva prilikom svakog dolaska
  • Vrhunska stomatološka, kirurška i radiološka oprema
  • Koristimo samo kvalitetne i provjerene materijale prilikom pružanja usluga

 

Naša misija

Je pružiti kompletnu preobrazbu i vrhunske stomatološke usluge najviših standarda sa posebnom pažnjom posvećenoj svakom pacijentu sa tretmanom koji je odgovarajući za svakog pacijenta, čime želimo nadići Vaša očekivanja.

Obećavamo Vam pružiti blistav osmijeh i lijepo iskustvo.

 

Malo više o nama za one koji vole čitati!

Okupljamo tim stručnjaka posvećenih pružanju visokokvalitetnih i opsežnih usluga na području moderne stomatologije, te neinvazivnih estetskih tretmana svojim pacijentima. Medicinski centar je po prirodi polivalentan, što trenutno uključuje: opću i dječju stomatologiju, parodontološke zahvate, ortodonciju, fiksnu i mobilnu protetiku, kao i oralnu kirurgiju zajedno sa ugradnjom implantata.

Kombiniranjem više djelatnosti u mogućnosti smo pacijentima pružiti potpuno estetsko i funkcionalno zbrinjavanje, što postižemo estetskim ispunima ili krunicama, izbjeljivanjem ili pjeskarenjem zubi, a ukoliko je potrebno i ortodontskom terapijom ili kirurškim zahvatima.

Usluge koje nudimo odvijaju se u sigurnom ambijentu i moderno opremljenom prostoru sa 3 ordinacije, koji je pomno planiran i specijaliziran za ovu svrhu. Time rečeno, ponajviše smo ponosni na luksuznu XO stomatološku opremu koju smo po prvi put predstavili u Bosni i Hercegovini.

Naš krajnji cilj je svojim radom postići visoku razinu oralnog zdravlja kod svakog pacijenta, do čega dolazimo putem opsežnih ispitivanja, dijagnosticiranja i planiranja tretmana koji bi individualno odgovarali pacijentima. Svi tretmani su unaprijed diskutirani s pacijentima, tako da se bez opterećenja što ugodnije mogu prepustiti sigurnim rukama naših stručnjaka.

Želite li kupiti XO Care opremu kakvu mi koristimo u svojoj poliklinici?

Color Skin

Nav Mode